logo

withightea

assortimentnieuwsbriefevenementen


oversaskia


Na een periode van zeer smakelijke voorbereidingen, is sinds 1 maart 2017 Meer dan Heerlijk een feestelijk feit. Ik stel mij graag even voor.

 

Saskia van der Zaan

Sinds 1999 ben ik met veel plezier actief in mijn Praktijk voor Genezing en Groei (www.genezingengroei.info) in Montfoort. Doel van al mijn bezigheden in mijn praktijk  (o.a. diverse massage-vormen, Reiki. Tarot en meditatie ) is om mijn medemens te helpen lekker in zijn/haar vel te zitten en samen te ontdekken wat er voor nodig is om dat zo te houden. Naast bewustwording is ook goede voeding een belangrijk medicijn voor zowel ons lichamelijke als ons geestelijke welbevinden. Als je dan ontdekt dat gezond eten ook heel erg lekker kan zijn is het zeker geen straf om je “medicijn” drie maal daags in te nemen.

Maar lekker snoepen op zijn tijd hoort voor mij bij lekker leven. Toen ik enkele jaren geleden besloot geen geraffineerde suikers meer te eten, ging ik op zoek naar recepten en ingrediënten om toch iets lekkers bij de koffie en de thee te kunnen serveren. Ik ontdekte tot mijn grote plezier dat ook koekjes, taart en toetjes een eervol plekje in een gezonde leefstijl kunnen krijgen. Dat wil ik je met mijn catering ook graag laten beleven.

Mijn massage-handen kneden nu met net zo veel liefde deeg voor koekjes en taart, en naast “voedsel voor de geest” in de gesprekken en cursussen in mijn praktijk, deel ik nu ook graag mijn aardse voedsel met een ieder die wil ervaren hoe zoet het leven kan zijn zonder suiker.

Saskia

wit