logo

withightea

assortimentnieuwsbriefevenementen

 

evenementen

 

Op zondagmiddag 19 mei a.s. is het weer mogelijk om te komen genieten van een feestelijke en verrassende Meer dan Heerlijk High Tea.

Deze keer staat de tafel voor je gedekt in de Stroberg bij boerderij Hollywoud in Montfoort (Blokland 112 , 3417 MR Montfoort ).

stroberg

Op deze gezellige landelijke locatie zal ik je weer met veel plezier ontvangen om je te kunnen verrassen en verbazen met een heerlijk assortiment zoete en hartige hapjes waar je met je eigen gezelschap van kunt genieten. Zoals je weet is al het lekkers van Meer dan Heerlijk vrij van geraffineerde suiker, maar ook van kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen.

Misschien genoot je al eerder van een High Tea van Meer dan Heerlijk. Kom echter gerust opnieuw, want de schalen zullen weer gevuld zijn met nieuwe smaak-avonturen.

Aankomst is tussen 15.00 uur en 15.15 uur. Kom op de fiets of maak eerst een de mooie wandeling door het aangrenzende poldergebied, langs de vogelplas en de uitkijktoren. Buitenlucht maakt immers hongerig. Er is echter ook genoeg parkeergelegenheid voor wie met de auto komt.

Stroberg2

Bij mooi weer kunnen we de tafels ook naar buiten verplaatsen. 

Tot 18.00 uur kun je genieten van diverse soorten thee en een rijk gevulde tafel met heerlijkheden.

Kosten voor deze middag zijn € 29,00 p.p.

Zonder gluten of lactose? Neem hierover gerust contact met me op. Ook voor jou kan ik er een smakelijke middag van maken.

Reserveer je tafel op tijd via onderstaand formulier, want vol is vol. 

We gaan er weer een Meer dan Heerlijke middag van maken!


 

Geslacht: Man Vrouw
Voornaam:
Achternaam:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoon:
Emailadres:
Aantal personen
Vragen of opmerkingen
Evenement